Bilhuset CMD / Leasing

BILHUSET CMD TILBYDER FLEX /PRIVAT /ERHVERV /SPLIT-LEASING

HVAD ER FLEXLEASING?

Man leaser en bil uden registreringsafgift, og betaler herefter registreringsafgiften månedsvis for en ønsket periode. For at benytte sig af denne løsning skal afviklingen kombineres med en leasingkontrakt gennem et leasingselskab.

HVAD ER FORDELENE?

Man har en væsentlig mindre kapitalbinding, typisk 50% af den danske markedspris. Da der ved brug af denne metode ofte er tale om meget specielle biler, vil disse også være nemmere at omsætte efter endt brug, da bilen stadig er uden registreringsafgift og kan sælges i udlandet, hvor der er et større køberklientel. Bilen vil til enhver tid senere kunne indregistreres på danske eller udenlandske nummerplader, hvis man ønsker det. Flexleasing er mest velegnet til specielle/dyre biler og/eller biler man ønsker at bruge for en periode f.eks. en cabriolet til brug i sommermånederne. Min. løbetid er 6 måneder.

Metoden er også fordelagtig til en udlænding, der er ansat i en dansk virksomhed for en periode.

HVEM EJER BILEN?

Bilen indregistreres med leasingselskabet som ejer og leasingtager som bruger. Efter endt leasingperiode kan/skal leasingtager anvise en køber der indfrier bilens restværdi (kun erhverv).

HVAD SKER DER EFTER FLEXLEASINGAFTALENS UDLØB?

Leasingtager anviser køber til kontraktens restværdi og bilen afmeldes. Hvad gør man så?

  1. Bytter bilen eller sælger den til Bilhuset CMD
  2. Sælger bilen i udlandet eller lader den indgå som bil til fx. sommerhus/hus i udlandet.
  3. Forlænger leasingkontrakten.

Bilhuset CMD er til enhver tid behjælpelig med indregistreringen og papirgangen, uanset hvad du beslutter dig for.

HVAD KOSTER DET?

Den procentvise registreringsafgift betales på brugte biler med 0,5% (bilens alder over 36 måneder) eller 1% (bilens alder 3-36 måneder) pr. måned af bilens totale vurderede registreringsafgift, samt en forrentning af den tilbageværende ikke betalte registreringsafgift. Registreringsafgiften for den ønskede periode betales ofte forud.

HVILKE BILER KAN BRUGES?

Der må ikke i forvejen være betalt registreringsafgift på bilen.

HVAD ER SPLITLEASING?

Splitleasing er leasingformen, hvor medarbejder og arbejdsgiver deler leasingydelsen - helt enkelt.
Arbejdsgiveren betaler for firma-kørsel og medarbejderen betaler for privat kørsel.
Medarbejderen beskattes ikke af firmabil.

Alle bilens omkostninger, herunder leasingydelse, forsikring, vægtafgift og service, splittes månedligt mellem medarbejder og arbejdsgiver. De fordeles efter kørte kilometer i hhv. erhvervs- og privat regi.

Det er en forudsætning, at der føres kørebog. Det gøres let ved hjælp af en gps-tracker, som monteres i bilen. De kørte kilometer indberettes via pc, tablet eller en app på mobiltelefonen - præcis når det passer dig.

Splitleasing-konceptet er godkendt af Skat.

HVAD ER FINANSIEL LEASING?

En finansiel leasingaftale giver dig og din virksomhed brugsretten til firmabilen i leasingperioden for en løbende månedlig ydelse. Du får ansvaret for drift og vedligeholdelse af bilen, og du kan selv vælge, om du vil tilkøbe en serviceaftale til leasingaftalen. Når leasingperioden slutter, er det dig, der står for at anvise en køber til bilen til den pris, vi har aftalt ved periodens start.

HVAD ER OPERATIONEL LEASING?

Vælger du operationel leasing, skal du og din virksomhed bare vælge bilmærke, model og tilbehør. Så er der ny firmabil for en fast månedlig udgift, der indeholder alle omkostninger til service, vedligeholdelse og vejhjælp. Når leasingperioden slutter, skal bilen blot afleveres tilbage til os. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om hverken salg eller risiko på restværdien.

ERHVERVSLEASING GIVER FLERE FORDELE

En leasingaftale giver din virksomhed flere fordele:

  • Godt kørende: Virksomheden har altid nye biler
  • Styrket likviditet: Virksomheden har ikke penge bundet i bilen
  • Fradrag: Leasingydelsen og en del af momsen kan trækkes fra i regnskabet med det samme
  • Ingen udbetaling: 100% af firmabilen kan finansieres
  • Budgetsikkerhed: Leasingaftalen giver mulighed for en fast månedlig ydelse
Nyhed
BMW

BMW 118d

Sport Line aut.
BMW 118d Sport Line aut.